Salam semua...Jom dapatkan pelbagai produk terbaru yang tengah HOT HOT!!! di pasaran. Jangan lepaskan peluang untuk memilikinye.

Harga ditertera disetiap entry belum termasuk postages kecuali dinyatakan 'termasuk postages' or 'free postages'.

Sebarang pertanyaan bolehlah email ke melurputih123@gmail.com.

Friday, April 1, 2011

Cocoa Collagen Power Plus - Kembalikan Keremajaan Wanita

COCOA COLLAGEN POWER PLUS PALING HOT!!!!
CUBA BARU TAU!!!!!
HANYA 1 SACHET SEHARI UTK DAPATKAN ~WAJAH BERSERI,PAYUDARA MANTAP, POWER GRIPP !!!!!
HARGA 1 SET 3 KOTAK ~30 SACHET :RM59.90 (Promosi:RM57.00)
TRIAL PEK ~1 KOTAK 10 SACHET ~10 HARI : RM20.00
Postages: SM:RM6.00,SS:RM8.00

Diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
No. RUJUKAN 163/s/25 jld71
 
Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalam. CCPP adalah minuman pracampuran yang enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.




KANDUNGAN CCPP

Marine Collagen
  • Membantu mengimbangi hormon; mencantik, menghalus dan menggebukan kulit

Kacip Fatimah
  • Membantu merapatkan otot-otot rahim dan faraj wanita
  • Memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri

Lobata
  • Menambahkan tenaga libido
  • Memontokkan dan menegangkan payu dara dan punggung

Oligo saccharide
  • Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalaman badan


KEBAIKAN CCPP:-


  • mencantik dan memuluskan kulit
  • menghilangkan jerawat
  • menghilangkan pecah-pecah tumit
  • menyerikan muka
  • memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
  • mengetatkan vagina
  • menambah air susu bg yang menyusukan anak
  • hilang lenguh2 sendi
  • Mengintimkan hubungan suami isteri
  • Mengecutkan rahim
  • Menyelesaikan masalah keputihan
  • Memperbetulkan kitaran haid
  • Mencerahkan dan melembutkan kulit

Testimoni cocoa collagen

Testimoni 1:
"Ini testimoni untuk penggunaan seminggu kolagen kau tu. -breast mcm besar & bulat, serious kau...baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut -muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni."

Testimoni 2:
"akak....nak update lagi nih... JERAWAT? DAH HILANG!!!!! suke sangat... BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!! tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih... TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU...hehehe... best sgt la..x pyh nak kena sental ari2.... YANG PALING BEST....!!! MUKE SAYER DAH OK....MCM MUDA JER RASA....( org asek teka 20 jer...)hihi.. padahal umur dah 24...wakakakaaa....

Testimoni 3:
Nadia says: " Ya Allah kakk.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti. tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh... "

Testimoni 4:
hye akak..cocoa tu sdp, sdp sgt..kalu minum 2 kan brestnjd cm tegang, rasa mcm penuh je dlm cup tu..cumil je..btol akak...pas 2 kn tumit kaki jd licin, dlu kt tumit punyalah xmcm tumit..kasar yg amat, adik2 kt yg tukang grb kan..hehehe..tp skrg dah ok..licin aje kak, ni pon dah nak abis..nti nak order lg..muke pon mcm ok..parut2 mcm kurang sket, kt mnom cocoa ni pagi, x pon mlm....

Testimoni 5:
Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa.... Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!!

Testimoni 6:
Akak ....sofi nak bagitau sikit pasal cocoa coll. mmg best...breast and punggung kita mmg berbeza, breast besar and bulat, punggung plak mmg akan.. jer, shape cantik...kulit muka tak berminyak lagi tau..kalau dulu, boleh guna tuk goreng ikan..yang best nya, rambut sofi tak berapa nak gugur...mmg best lah, cocoa coll. ni yang sofi suka mmg tuk dalaman and luaran...nanti sofi akan sentiasa repeat order tuk cocoa coll. tungguuuuuuuuuuu yer kak ...

Testimoni 7:

Cocoa collagen nie kalau nak minum selalu pun boleh , sebab dia minuman kesihatan, tapi tak cukup sebulan la, kalau bajet lebih boleh la kan, tapi lin memang tak sangka la result dia memang mengancam, dia mengancam lin sendiri, sebab my darling tak nak lepas kan lin, hari hari mau, ape lagi layan jela. Bukan main2 tau kenyataan,.

Testimoni 8:

hari ni baru berkesempatan tuk saya tgk2 kedai akak......saya nk bg testimonial ni.......Cocoa collagen tu mmng manteppp abis la, Last week saya jumpa kwn yg dah berbulan2 tak jumpa so dia kata ............WAH !!!!! AKAK SKANG BODY BERTAMBAH SEKSI WOOOO..........dia tgk tang punggung ....dulu tak naik cam ni......hehehehhe......tp rata2 kalu jumpa member yg dah lama tak jumpa mesti ckp tang tuuu.......ALHAMDULILLAH......mmng serasi la......kalu breast lak mmng terletak je........yg paling best hubby la.....suka sgt tgk perubahan anom........


Testimoni 9:

BETUL ... BETUL ... BETUL (macam upin n ipin) ... hehe ... nak bg Testimoni gak ... kat sini husbend tak baca takpe ... husbend Azie pun cakap 'tutttt KETAT ... mcm anak daraa ... (hakikatnye anak dah 2) he...he...he... pada yg belum try, CEPAT! CEPAT! TRY!


*Sumer pompuan 20 tahun ke atas leh minum CCP ni kecuali yang pregnant kena tunggu baby kluar dulu kay ...
Untuk mummy yg breastfeed, jangan risau, boleh minum CCP ni ...

2 comments:

sop said...

Wah, jadi remaja. Bagus nih

Admin said...

iyelah....bg isteri minum...laki tk dpt...