Salam semua...Jom dapatkan pelbagai produk terbaru yang tengah HOT HOT!!! di pasaran. Jangan lepaskan peluang untuk memilikinye.

Harga ditertera disetiap entry belum termasuk postages kecuali dinyatakan 'termasuk postages' or 'free postages'.

Sebarang pertanyaan bolehlah email ke melurputih123@gmail.com.

Saturday, May 28, 2011

Askmara Breast Cream - Membesarkan dan Memejalkan Payudara

Harga: RM48(SM), RM53(SS)

Askmara Breast Cream amat berkesan dan memberikan kesan yang cepat bagi membentuk payudara yang cantik dan mantap. Dengan kaedah urutan yang betul, penambahan saiz payudara dapat dipertingkatkan. Askmara Breast Cream digunakan selepas mandi untuk memberi kelembapan dan kegegaran yang berterusan pada payudara anda.


* Askmara Breast Cream dirumus daripada ekstrak herba yang terpilih. Lebih berkesan untuk menambah saiz payudara wanita secara semulajadi dalam jangkamasa yang singkat.


* Jojoba Oil menjadikan payudara kelihatan lebih padat dan mantap.

* Olive Oil melancarkan pengaliran darah keseluruhan badan termasuk payudara supaya oksigen dapat ditingkatkan.

* Pearl Powder pula menganjalkan dan menegangkan tisu-tisu payudara.

* Askmara Breast Cream memelihara kulit sepanjang hari supaya sel-sel kulit yang rosak dapat diperbaiki.

* Askmara Breast Cream diperkaya dengan Lavender Oil yang mengembalikan kesegaran serta bertindak merawat kulit yang bermasalah.

* Ekstrak Coco Butter berupaya menjadikan kulit kelihatan lebih halus dan tampak semulajadi.Saiz payudara setiap wanita telah ditentukan mengikut penentuan genetik, tetapi kebanyakan daripada kita kehilangan potensi mendapatkan payudara yang sewajarnya semasa remaja. Beberapa faktor boleh memberikan kesan terhadap tahap hormon semasa payudara sedang membesar. Ini termasuk pemakanan yang tidak betul, vitamin atau garam galian yang tidak mencukupi, menghadapi tekanan dan terlalu banyak atau pun terlalu kurang melakukan senaman. Terdapat kemungkinan yang amat besar yang payudara anda tidak berpeluang untuk membesar kepada saiz yang sepatutnya.


Penyelidikan saintifik telah mendapati payudara orang dewasa boleh distimulasikan secara khas untuk menghidupkan semula pertumbuhan tisu payudara baru, Sama seperti hormon wanita yang boleh naik dan turun yang menyebabkan payudara menjadi besar semasa mengandung dan semasa kitaran haid, menambahkan tahap hormon ini pada sebarang masa boleh merangsang perkembangan payudara.


Berita yang paling baik sekali ialah ianya boleh lakukannya secara semulajadi! Kajian-kajian terbaru dalam sains botanik telah membuka jalan kepada perkembangan yang besar dalam bidang ini. Sekarang anda boleh mendapatkan payudara yang tegang, besar dengan cara yang mudah dan selamat, tanpa perlu berhadapan dengan risiko dan kos tinggi menggunakan dadah satu pembedahan.


# Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT05081239KE

# Kilang Bumiputera. Produk Halal.

# Amalan Pengilangan yang mengikut syriat Islam.

No comments: